30.11.2016 / Trump’ın Oğlu Antalya’da Özel İzinle 2 Geyik Öldürdü


ABD’nin yeni seçilen başkanı Donald Trump’ın oğlu Eric Trump, Antalya’da geyik avına çıktı. Eric Trump ve kardeşi Donald Jr. nesli tükenmekte olan hayvanları, gittikleri ülkelerde özel izinlerle avlıyor!

Eric Trump-1 

ABD’de başkan seçilen Donald Trump’ın oğlu Eric Trump, seçim stresini atmak için Antalya’ya geldi. “Hürriyet”ten Salim Uzun’un haberine göre, kentte 3 gün kalan Eric Trump, özel izinle iki geyik vurup, dün Türkiye’den ayrıldı.

 

Trump’ın bir Türk iş adamının davetlisi olarak Antalya’ya geldiği ortaya çıktı. Antalya’da 3 gün kalan Eric Trump, “Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü” izniyle, Finike kırsalında iki yaban geyiği avladı. Seçim stresini atmak için bu ziyareti gerçekleştirdiği öğrenilen Eric Trump, dün 11.40’ta tarifeli uçakla Almanya’ya gitti.

Eric Trump-2 

Koruma Tahsis Edildi

 

Antalya’ya özel korumaları ile gelen Eric Trump, “VIP” kapısından girdiği “Antalya Havalimanı”ndan dün yine “VIP” kapısından çıkarak Almanya’ya uçtu. Uçağın kalkmasını Türk yetkililerle birlikte bekleyen Eric Trump, gazetecilerin fotoğraf çekmesine ise izin vermedi. “ABD Büyükelçiliği”nden ziyaretle ilgili bilgi gelir gelmez Eric Trump’a koruma tahsis edildi. Ayrıca havalimanı kullanımı için “VIP” talebi yerine getirildi.

 

Eric Trump daha evvel de arkadaşlarıyla beraber bir Afrika leoparını katletmişti. Fotoğraflarını da sosyal medyada paylaşmıştı.

Eric Trump-3 

Fotoğraflar Trump'a ait eski fotoğraflardır.

 

http://www.birgun.net sitesinden alınmıştır. - 30.11.2016, Çarşamba

 

 

 

 

Eric Trump-4

 

 

 

 

 

Eric Trump-5