26.11.2015 / Yok Artık!.. Şimdi Sıra Altın Kumsal’a mı Geldi?


“KKTC”
nin birçok yerini yatırım adı altında birilerine peşkeş çeken bazı siyasilerin bu kez Kıbrıs’ın simgesi konumunda olan “Altın Kumsal”ı Türkiyeli bir iş adamına peşkeş çektikleri öne sürülüyor.

Altınkum 

“Karpaz Bölgesi”nde Kıbrıs’ın kart postallarını süsleyen ve incisi konumunda olan “Altın Kumsal”ın yanı sıra 500 dönümlük bir alanın da ismi geçen Türkiyeli iş adamına verileceği ileri sürülüyor.

 

Hükümet çevrelerindeki güvenilir bir kaynak yapmış olduğu açıklamada, AB tarafından da korunması gereken bölge olarak ilan edilen “Karpaz”daki “Altın Kumsal” Türkiyeli bir iş adamına veriliyor. “Karpaz”ın “Altın Kumsalı”nın yanı sıra 500 dönümlük arazi de bu iş adamına söz verildi dedi.

 

Aynı kaynak açıklamasına devamla, Türkiyeli iş adamı 3-4 ay önce lüks bir yat ile sahildeki bu arazileri inceledi. “Karpaz”daki “Altın Kumsal” civarındaki bungalovlar da bu nedenle oralardan kaldırıldı. Hatırlayın bundan kısa bir süre önce “Altın Kumsal” civarına elektrik götürülüyordu. Ancak anında yapılan müdahale ile elektrik götürülemedi. 2 yıllık gizli bir plandır bu ve şimdi uygulanmaya başlandı ifadesinde bulundu.

 

http://kibrissozcu.com sitesinden alınmıştır. - 26.11.2015, Perşembe