21.07.2018 / Yalancıboğaz da Temizlendi


“Marmaris Belediyesi” ve “Yalancıboğaz”da bulunan özel bir otelin çalışanları ile yapılan işbirliğiyle, “Yalancıboğaz Yolu” ve çevresinde çevre temizliği yapıldı.
Yalancıboğaz da Temizlendi
Bazı duyarsız vatandaşların doğayı çöplük olarak kullanmaları sonucu oluşan duruma kayıtsız kalmayan “Yalancıboğaz”daki özel bir otelin idarecileri ve “Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri” “Yalancıboğaz Karayolu ve Sahil Şeridi”ni bir günlük çalışmayla çöplerden temizlediler. Ortaya çıkan manzaraya tepki gösteren otel çalışanları, Marmaris’te yaşayanları ve tatilcileri çevreye karşı duyarlı olmaya davet ettiler.

Araçlardan atılan çöp ve izmaritlerin hem çevreye zarar verdiğini hem de yangın tehlikesi yarattığına dikkat çeken otel çalışanları, sahili kullanan vatandaşların çöplerini, yakında bulunan çöp konteynerlerine atmalarını istedi.

Yapılan çalışmanın amacının bir farkındalık yaratmak ve çevre konusunda duyarlılığı arttırmak olduğunu dile getiren “Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri” sorumlusu Barış Ünlü, diğer kurumlardan ve işletmelerden her türlü teklife ve çevre konusundaki çalışmalara açık olduklarını ve işbirliği yapma konusunda destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Batı Akdeniz Gazetesi - 21.07.2018, Cumartesi