20.06.2017 / Yavru Fili Kurtarmak İçin İnanılmaz İşbirliği


Güney Kore’de “Grand Park Hayvanat Bahçesi”nde yavru fil dengesini kaybederek havuza düştü. Filin havuza düşmesinin ardından çevresindeki yetişkin filler büyük bir telaşla yavru fili kurtarmaya girişti. Yavru suya düşer düşmez bir anda panikleyen fillerin yardım etme çabası kameralara kaydedildi. Sosyal medyanın da gündemine düşen bu video bir süre konuşulacak gibi görülüyor.
Yavru Fil Kurtarılırken
Güney Kore’de bulunan hayvanat bahçesinde yavru filin havuza düşmesi ve çaresizce çırpınmaya başlamasının ardından yetişkin filler bir anda panik yaşadı ve suya atladı.

Yavru fili kurtarmak için iki fil birden seferber oldu. İlk olarak fili havuzun kenarına taşımaya çalışan filler bunda başarılı olamadı. Filler daha sonra yavru fili, sürükleyerek havuzun girişine taşımakta başarılı oldu.

Görüntülerde dikkatleri çeken bir başka ayrıntıda ise, arkada çitlerin gerisinde duran bir başka filin de yardım etmek için telaşa kapıldığı görülüyor. Ancak çitleri atlayamadığı için yardıma koşamayan arkadaki üçüncü filin de panik yaşadığı görüntülere yansıyor.

Bir sürelik uğraştan sonra yavru fil kurtarılıyor ve kuru alana çıkarılıyor. Sosyal medyada da ilgiyle izlenen bu görüntüler bir süre konuşulacak gibi görülüyor.

http://www.mynet.com sitesinden alınmıştır. - 20.06.2017, Salı