15.11.2020 / Mazgalı İzleyen Köpek İtfaiyeyi Harekete Geçirdi


İzmit’te köpeğin, her gün belirli saatlerde gelerek caddede bulunan mazgalların içerisini izlemesi merak konusu oldu. Köpeğin odaklanıp baktığı mazgallar itfaiye ekipleri tarafından incelendi. Özel kameralara mazgalın içerisini izleyen itfaiye ekipleri sıra dışı bir durumla karşılaşmadı.
Mazgalı İzleyen Köpek
İzmit’in en işlek noktalarından biri olan “Fethiye Caddesi”ne her gün belirli saatlerde gelerek burada bulunan mazgalları izleyen ve bu haliyle merak konusu olan köpeğin sırrının çözülebilmesi için itfaiye ekipleri seferber oldu.

İtfaiye ekipleri, köpeğin izlediği mazgalların bulunduğu caddeye gelerek mazgalları tek tek kaldırdı. Özel kameralarla mazgalların içerisini inceleyen itfaiye ekipleri, yaptıkları incelemelerde sıra dışı bir durumla karşılaşmadı.

Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından itfaiye ekiplerinin mazgalları yeniden yerine yerleştirip caddeden ayrılmasıyla, köpek mazgalları izlemeye devam etti.

Kedi ve köpekler, bazen ızgaralardan geçen gün ışığının mazgaldaki sudan yansımalarını bazen de mazgala sızan rüzgarın içerideki ot ve benzeri maddeleri hareket ettirmesini izlemek için bir noktaya kilitlenerek bakabiliyor.

BirGün Gazetesi - 15.11.2020, Pazar