15.06.2017 / Caitlyn


ABD’nin South Carolina eyaletinin “North Charleston” kentinde ağzı sıkıca bantla sarılmış bir köpek. 15 aylık, en az 48 saat boyunca bu şekilde kaldığı düşünülüyor.
Caityln
Bantın sıkı sarılması nedeniyle dili dişlerinin arasına sıkışan köpek, en az 2 gün boyunca yemek yiyemedi ve su içemedi.

Veterinerler, bantın çıkarılmasından sonra köpeğin ağız kısmının şişerek normal boyunun iki katına çıktığını belirtirken, Caitlyn’e vücudundaki su kaybının onarılması için serum veriliyor. Köpeğin, ağzındaki ciddi yaralanma nedeniyle şu anda su içemedi ve yemek yiyemedi.

“Charleston Animal Society” adlı hayvan hakları kuruluşu, suçluyu bulmaya yardımcı olacak bilgiyi getirene 1000 dolar ödül vereceklerini duyurdu. Kuruluştan Aldwin Roman, “Facebook” sayfasından yaptığı açıklamada, “Tüm kariyerim boyunca gördüğüm en şeytanca hayvan istismarı” ifadelerini kullandı.

Caitlyn’i, Çarşamba sabahı köpeği kapısında bulan bir kişinin veterinere götürdüğü belirtilirken, dünyanın birçok yerinden tedavi masrafları için bağışlar yapılıyor.

http://www.mynet.com sitesinden alınmıştır. - 15.06.2017, Perşembe