09.11.2015 / Vatan Partisi Şehitler İçin Fidan Dikti


Beykoz’daki “Mahmut Şevket Paşa Köyü”nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan İlçe Başkanı Hakan Ekiz, “Bu millet hainler ve hainliklere rağmen, sahip olduğu ulus bilinciyle ayakta kalmayı bilmiştir ve bilmeye de devam edecektir” dedi.

Şehitler İçin Fidan Dikildi 

“Vatan Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı” “Türk Silahlı Kuvvetleri”nin (TSK) 24 Temmuz’da “PKK”ya karşı başlattığı operasyonlarda şehit düşen asker ve polisler için fidan dikti.

 

İstanbul Beykoz’daki “Mahmut Şevket Paşa Köyü Cenaplar Mevkii”ndeki “Vatan Şehitleri Ormanı”nda dün düzenlenen etkinliğe “Vatan Partisi” Beykoz İlçe Başkanı Hakan Ekiz ve partililer katıldı.

 

Burada konuşan ilçe başkanı Hakan Ekiz şunları söyledi:

 

“Emperyalist ülkelerin yurdumuzun başına musallat ettiği bölücü terör örgütüne karşı vatanını ve milletini savunmak uğruna binlerce vatan evladı canlarını feda etmiş, sayısız masum yurttaşımız hayatlarını kaybetmiştir. Bu millet hainler ve hainliklere rağmen, sahip olduğu ulus bilinci ile ayakta kalmayı bilmiş ve bilmeye de devam edecektir. Empeyalizmin bütün çabalarına rağmen, teröre karşı verilen mücadelede elde edilen son başarılar, bunun açık bir ispatı, asker uğurlamalarında yaşanmaya devam edilen sevinç ve coşku ise altına atılan imzasıdır.”

 

Dikilen her bir fidanın günümüze kadar şehit düşen asker ve polisleri temsil ettiğini vurgulayan Ekiz şöyle devam etti: “Terör örgütü mensupları ‘Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin ve polisimizin kararlı mücadelesi ile ağır bir yenilgiye uğratılmıştır. Kardeşlerimiz ve evlatlarımızın uğruna hayatlarını verdiği değerler ve bu yüce millet dimdik ayakta kalmaya devam edecektir. Bu kapsamda, bugün burada bulunan çok kıymetli şehit ailelerimizin nezdinde evlatlarını, kınalı kuzularını bölücü teröre kurban vermiş tüm şehit ailelerinin önünde saygı ile eğiliyoruz.”

 

Konuşmanın ardından partililer ellerindeki fidanları toprağa dikti.

 

Aydınlık Gazetesi - 09.11.2015, Pazartesi