01.12.2019 / Video Çekip, Köpekleri Öldürmekle Tehdit Etti


Manisa Akhisar’da İ.H. isimli bir şahıs sosyal medyada yayınladığı videoda sokakta havlayan köpekleri öldürmekle tehdit ederek, “Bu pislikleri öldürmemem için bana bir tane sebep söyleyin, çokta zor değil öldürmek önce atarım zehirli et, defolup geberip giderler” dedi.
Köpekleri Öldürmekle Tehdit Etti
Manisa Akhisar’da sokak köpeklerinin havlamasından şikayetçi olan bir şahıs, tehditler savurarak çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaştı. İ.H. isimli şahıs sokakta havlayan köpeklerin ailesiyle bisikleti ile yoldan geçerken kendilerine havladığı belirterek “Bu pislikleri öldürmemem için bana bir tane sebep söyleyin, çokta zor değil öldürmek, önlerine atarım zehirli et, defolup geberip giderler” açıklaması ile hayvanlara şiddetin ve tehditin boyutunu gözler önüne serdi.

Öldürmekle Tehdit Etti

“Ajanimo”da yer alan ahbere göre, İ.H., “Bişey yapmadım bisikletle geçerken bu köpek bana havlıyor, bunu öldürmemem için bana bir tane sebep söyleyin, buradan geçiyorum sadece hiçbir şey de yapmıyorum, bu köpekler bana havlıyor. Az önce eşim ve kızım da vardı orada. Biri bana bu köpeği öldürmemem için bir tane sebep söylesin. Bu nasıl bir köylülüktür, bu nasıl bir aymazlıktır, ben niye bu köpeklerin tehditi altında kalmak zorundayım, biri bana söylesin ben bu pislikleri neden öldürmüyorum” diyerek köpekleri  öldürmekle tehdit etti.

Cumhuriyet Gazetesi - 01.12.2019, Pazar